PREZENTACIJA MONTAŽNE GRADNJE
RBS-LOGO-grayscale
RADMANS HOUSING KATALOG
a
M

RADMAN’S BUIDLING SERVICES

Svaki dan živimo svoj entuzijazam da ljudima pružimo podršku na njihovom individualnom putu do vlastitog doma – i to uspješno činimo već godinama.

Građevinska smo firma kojoj je osnovna djelatnost izgradnja montažnih kuća visoke kvalitete, trajnosti, energetskih vrijednosti i udobnosti stanovanja. U posljednjih 5 godina firma se je uspješno pozicionirala i na skandinavskom tržištu gdje je sagradila više stotina objekata.

RBS_pozicioniranje-na-tržištu

ZNANJE BRUSILI U SKANDINAVIJI

Znanje i vještine potrebne za građenje kvalitetnih montažnih kuća stekli smo na skandinavskom tržištu gdje smo sagradili više stotina objekata obiteljskih kuća, luksuznih vila, poslovnih prostora i stambenih zgrada, te nekoliko stambenih naselja sa tipskim kućama i kućama u nizu primjenjujući visoke skandinavske standarde gradnje.

TIPOVI KUĆA

U mogućnosti smo sagraditi i najkompleksnije montažne objekte, bilo stambene ili poslovne. Dio koji svakako izdvajamo su kuće prizemnice, kuće s potkrovljem, dvokatnice, ekskluzivne vile te tipske kuće u nizu. 

Vrste-kuća_2_RBS
Materijali-za-gradnju_RBS

MATERIJALI KOJE KORISTIMO

U izradi koristimo suvremene materijale koji omogućuju brzu gradnju i dugotrajnost u kombinaciji sa nosivom konstrukcijom od drva visoke kvalitete koje osigurava odlična statička svojstva. Koristeći najsuvremenije tehnologije u proizvodnji i montaži uz tipska rješenja koja nudimo možemo udovoljiti i svakoj individualnoj želji naručitelja.

OSTALE DJELATNOSTI

Osim gradnje montažnih kuća sudjelujemo i u izgradnji većih objekata kako u Hrvatskoj tako i u Švedskoj kao podizvođač za gips-kartonske, fasaderske i stolarske radove. Naše usluge koriste etablirane firme poput PEAB, Serneke, Treano Bygg, Garahovs u Švedskoj, te Kamgrad, Zagrebgradnja, Tehnika u Hrvatskoj.

Ostale-djelatnosti_RBS
Energetska-obnova-RBS

ENERGETSKA OBNOVA

U projektu energetske obnove 2015.g na širem području Banovine i Like uspješno smo izvršili stotinjak energetskih obnova obiteljskih kuća i javnih objekata gdje smo pružali kompletnu uslugu od fasaderskih radova do izmjene vanjske stolarije i ugradnje sustava grijanja sa obnovljivim izvorima energije.