RBS-LOGO-grayscale
a

RADMAN’S BUIDLING SERVICES

Svaki dan živimo svoj entuzijazam da ljudima pružimo podršku na njihovom individualnom putu do vlastitog doma – i to uspješno činimo već godinama.

Uspješna smo građevinska firma kojoj je osnovna djelatnost izgradnja stambenih objekata visoke kvalitete, trajnosti, energetskih vrijednosti i udobnosti stanovanja. U posljednjih deset godina firma se je uspješno pozicionirala i na skandinavskom tržištu gdje je sagradila više stotina objekata.

RBS-Reference

ZNANJE BRUSILI U SKANDINAVIJI

Osim u Hrvatskoj, znanje i vještine potrebne za građenje kvalitetnih stambenih objekata stekli smo i na zahtjevnom skandinavskom tržištu gdje smo sagradili više stotina stambenih zgrada i poslovnih prostora.

GLAVNE DJELATNOSTI

Sudjelujemo u izgradnji većih objekata kako u Hrvatskoj tako i u Švedskoj kao podizvođač za gips-kartonske, fasaderske i stolarske radove. Naše usluge koriste etablirane firme poput PEAB, Serneke, Treano Bygg, Garahovs u Švedskoj, te Kamgrad, Zagrebgradnja i Tehnika u Hrvatskoj.

Ostale-djelatnosti_RBS
Energetska-obnova-RBS

ENERGETSKA OBNOVA

U projektu energetske obnove 2015.g na širem području Banovine i Like uspješno smo izvršili stotinjak energetskih obnova obiteljskih kuća i javnih objekata gdje smo pružali kompletnu uslugu od fasaderskih radova do izmjene vanjske stolarije i ugradnje sustava grijanja sa obnovljivim izvorima energije.